Στην περίπτωση που προγραμματίζετε να εκδηλώσετε στον τόπο σας κάποια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών ως συνδιοργανωτής θα σας παρέχουμε όλη τη βοήθεια, την υποστήριξη και το υλικό που χρειάζεστε. Συγκεκριμένα:

Παράδοση εκπαιδευτικού υλικού για την εκδήλωση, με χαιρετισμό, βιντεοπροβολές, παρουσίαση powerpoint για τους μετεωρίτες & τους αστεροειδείς.
Δυνατότητα συντονισμού και βοήθειας στην κατάρτιση προγράμματος που θα έχει χαρακτήρα εισηγήσεων / παρουσιάσεων ή και φεστιβάλ για την κάθε τοπική διοργάνωση.
Παροχή τουλάχιστον 3 βιβλίων «Μετεωρίτες- Η Πορεία προς την Γνώση» με δώρο μικρούς αυθεντικούς μετεωρίτες για το κάθε βιβλίο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ έκαστος.
Παροχή Τ-shirt ή / και άλλων αναμνηστικών για την Asteroid Day (κούπες, πόστερ κ.τ.λ.) σε προνομιακές τιμές.
Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων / προβολών πάνω στην επιστήμη των Μετεωριτών και την Αστρονομία στο σωματείο LOGOS-SLOVO Α-Ω.
Δυνατότητα αγοράς αυθεντικού μετεωριτικού υλικού σε προνομιακές τιμές μέσω της ιστοσελίδας sales.meteorites.gr με έκπτωση έως και 15%.
Δυνατότητα δωρεάν εξέτασης πετρωμάτων που έχουν βρεθεί στον ελλαδικό χώρο ως προς την πιθανότητα να είναι μετεωρίτες (μέχρι 4 τον χρόνο).
Εγγραφή της εκδήλωσης σε ηλεκτρονική πλατφόρμα δημιουργίας εκδηλώσεων και έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου με δωρεάν ή με αντίτιμο είσοδο.
Αναγραφή και προβολή της εκδήλωσης στον ιστότοπο asteroidday.gr.
Ενδιαφέρεσαι να γίνεις συνδιοργανωτής;
Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!